Hírek

Két keréken a balatoni borvidékeken!
Két keréken a balatoni borvidékeken!
2017-04-19
A tavalyi nagysikerű debütálás után idén június 2-4. között indul útjára a Motoros Borok Útja Rallye mezőnye, hogy felfedezze a Balatoni Borrégiót! A hétvége alatt a Balatonboglári, a Badacsony, Balaton-felvidék, valamint Balatonfüred-Csopaki Borvidék lankáin körülbelül 10 pincészetbe tervezünk ellátogatni. A tavalyi évben nem kisebb márka, mint a Vespa állt a rendezvény mellé és a nagy sikerre való tekintettel idén is a legújabb Vespa GTS 300 motorokat biztosítják, de a vállalkozó kedvűek saját motorral is indulhatnak.
 
A tájékozódásban az általunk kijelölt útvonalterv GPS koordinátái segítik a versenyzőket. Ez a navigáció nem csak a pincészetekhez mutatja meg a helyes utat, hanem időellenőrző check point-okon is átvezet. Az útvonalról való letérést, az ellenőrző pontok kihagyását vagy a túl gyors haladást a versenybírók pontlevonással sújtjuk. A pincészeteknél közlekedésbiztonsághoz és a borászathoz kapcsolódó játékokkal, tesztlapok kitöltésével lehet ellensúlyozni a pontvesztést.
 
A verseny színvonalát jelzi, hogy idén is elfogadta fővédnöki felkérésünket dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, aki korábban már versenyzőként is részt vett a Rallye-n. A közlekedésbiztonságot és a felelősségteljes alkoholfogyasztást szem előtt tartva a napközbeni túramotorozás során mind a sofőröknek, mind az utasoknak tilos alkoholt fogyasztani. Így a helyi szokások, pincék felfedezése, a borászokkal való találkozás és beszélgetés, a borászat működésének és filozófiájának megismerése még nagyobb hangsúlyt kap.
 
A kóstolásra a tapolcai Hunguest Hotel Pelionba való érkezés és a motorok biztonságos elhelyezése után nyújtunk lehetőséget, pénteki és szombati napon várhatóan 15:00 – 22:00 óra között, sétáló kóstoló jelleggel. Vasárnap a vállalkozó szelleműeknek after partyt tartunk és vasárnap estére is biztosítjuk a szállást. Ha érdeklődsz az after party iránt, kérjük a regisztráció „Megjegyzés” rovatában jelezd ezt felénk!
 
Minden versenyzőnknek 10 000 Ft értékű vouchert adunk ajándékba, melyet a délutáni kóstolók 2 napjára elosztva 5000 – 5000 Ft értékben, 1000 Ft-os címletekben válthattok le a számotokra szimpatikus pincészet standjánál, rendelés leadás formájában. A voucherre ráfizetni rá lehet, de visszajáró nem jár belőle.
Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy legkésőbb a vouchereken feltüntetett nap estéjén van lehetőség a voucher beváltására, rendelés leadására.
 
Bár ez egy játék, a KRESZ szabályairól itt se feledkezhet meg senki, ezért a versenyzők többször számíthatnak szondáztatásra és traffipaxra. A szabályok megszegése a bírságon felül a versenyből való kizárást is maga után vonhatja. Biztonsági főnökünk ez évben is Dr. Komáromi Endre, ny. rendőrségi ezredes, sportszakmai igazgatónk Majosházi Péter a Chronomoto Team képviseletében. Borszakmai elnökséget ez évben Mészáros Kálmánt, a NÉBIH Borászati és Alkoholos Italok Igazgatóságának igazgatója tölti be, aki szakmai tanácsaival segíti a rendezvény előkészületeit.
 
A versenyre a Vespa 50 db motort biztosít, melyre az első 50 jelentkező pályázhat! A motorokon 1 vagy 2 személy utazhat. A motorokat a versenyt megelőző csütörtökön lehet felvenni és kedden leadni Dunakeszin, ahol a verseny idejére egy őrzött parkolóban lehet hagyni a gépjárműveket. Igény esetén saját motorral is részt lehet venni a versenyen, de kérjük, ezt előre jelezzétek felénk! A Vespa motorokat a rendezvény után kedvezményes áron meg lehet vásárolni.
 
A motoros ruházatról, védőfelszerelésről minden versenyzőnek saját magának kell gondoskodnia. A versenyen a kötelező öltözet: zárt cipő (lehetőleg magas szárú), hosszúszárú nadrág (lehetőleg protektoros), protektoros motoros kabát, kesztyű, E jelölésű bukósisak. Igény esetén a ruházat beszerzéséhez kedvezményes áron lehetőséget biztosítunk. A robogók elől plexivel, hátul rakodó dobozzal lesznek felszerelve, a dobozban a versenyző részére esőruha és láthatósági mellény található. A versenyt kísérőautók követik, akik segítenek a csomagszállításban és a felmerülő esetleges műszaki problémák megoldásában.
 
A versenyen az autópályát és a rossz minőségű utakat elkerüljük. A versenyen SOS telefonközpontot üzemeltetünk, ahol kollegáink minden, a versennyel kapcsolatos kérdésben kérésben segíteni tudnak. Fontos, váratlan esemény esetén tömeges sms küldéssel minden résztvevőnket azonnal tudjuk értesíteni, ezért fontos, hogy a jelentkezésnél olyan mobil számot adjatok meg, ami a verseny alatt is nálatok lesz.
 
A verseny közeledtével egy részletes programtervet küldünk, mely a fontos időpontokon és helyszíneken kívül tippeket, ötleteket, előírásokat és a szabályokat is tartalmazza. Június 1-én regisztrációs napot tartunk, melyen minden versenyzőnek kötelező megjelenni! Itt kerülnek átadásra a verseny okmányai, a rajtszámok, itinerek, valamint itt kell aláírni a versenyzői nyilatkozatot! A regisztrációs nap helyszínét a későbbiek folyamán tesszük közzé.
 
Az autós Rallye 21 éves múltjára és az új rendezvénysorozat ismertségére való tekintettel ismételten kiemelt médiafigyelemre számítunk. Már a versenyt megelőzően aktivitásokat szervezünk, sajtótájékoztatót tartunk, ahol a borászok, együttműködő partnerek, versenyzők kapnak lehetőséget a bemutatkozásra. A versenyt nyomtatott és online felületeken, rádiókban, helyi és országos televíziók képernyőjén is kívánjuk bemutatni, valamint ismételten elkészítjük a verseny hivatalos programfüzetét.
 
A versenyre való nevezést akkor tudjuk elfogadni, ha a megadott határidőkre beérkezik a hiánytalanul kitöltött nevezési lap és a részvételi díj is. A nevezési lapot a www.borokutja.hu oldalon lehet kitölteni a „jelentkezés” fül alatt.
 
A részvételi díj ellenében a verseny időtartamára teljes ellátást, szállást, a programokon és az esti borkóstolókon való részvételt, 10 000 Ft értékű vouchert, valamint pincészetenként 1-1 üveg bort biztosítunk minden versenyző számára, melyet a versenyzők Budapestre érkezve vehetnek át. (Az üzemanyagköltség és minden további felmerülő költség a versenyzőket terheli)
 
A részvételi díj összege az alábbiak szerint alakul:
Részvételi díj 1 fő esetén:       100.000,- Ft +ÁFA
Utas részvételi díja:                  50.000,- Ft + ÁFA
Végleges nevezési határidő:    2017. április 30.
 
A nevezési lap kitöltése után e-mailben elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Felhívjuk figyelmeteket, hogy bankszámlaszámunk megváltozott! Kérjük, hogy a verseny részvételi díját a Magyar Borok Útja Rallye Kft. Budapest Banknál vezetett 10102952-11851600-01004001 bankszámlájára utald át „részvételi díj” közleménnyel! Az összeg beérkezésekor előlegszámlát, a rendezvény végén pedig végszámlát állítunk ki. Lemondás esetén a részvételi díj nem jár vissza, viszont a verseny meghiúsulása esetén igen.
 
Díjaink
Nem a győzelem, a részvétel a fontos! – hangzik az örökérvényű életbölcsesség. Ez részben igaz is, hiszen a mi „gentleman ralink” nem a klasszikus értelemben vett verseny, hanem egy vidám örömmotorozás, egy könnyed versengés, ismerkedés, beszélgetés, bolondozás. Ugyanakkor nem vonatkoztathatunk el teljesen a Rallye versenyek szellemiségétől és szabályaitól, ezért az ünnepélyes eredményhirdetésen és díjátadón kihirdetjük a verseny Abszolút Győzteseit. Ezt a díjat, és vándorserleget az a csapat veheti át, aki a legpontosabban teljesíti az elvárásokat, azaz éppen időben ér az ellenőrző pontokhoz (a túl korai érkezést és a késést is hibaponttal „jutalmazzuk”), valamint a legügyesebben szerepel a vetélkedőkön. A dobogó második és harmadik fokán helyet foglaló versenyzők szintén a nekik járó kupával gazdagodnak.
 
A verseny során több Különdíjat is átadunk. A legnagyobb presztízsnek örvendő különdíjunk dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr, a verseny fővédnöke által Fővédnöki különdíj.
A Fair Play díjat az a motoros, csapat kapja, aki akár önfeláldozással, (verseny) idejét, energiáját nem kímélve támogatja társait.
 
A Kóborlók kupája a Rallye egyik legmókásabb és – ha szabad így fogalmazni – sokak által leginkább áhított díja, ami a versenyünk tulajdonképpeni arany málna díja. Az a motoros viheti haza, aki bár nagyon igyekezett, de a legtöbb hibapontot gyűjtötte össze úgy, hogy egyetlen feladatot vagy állomást sem hagyott ki a verseny során. Ez az egyik legkönnyebben megszerezhető díjnak tűnik, de évről évre egyre többen szállnak harcba érte.
 
Bízom benne, hogy versenyzőink között köszönthetünk!
 
Baráti üdvözlettel,
 
Megay Róbert Péter
A Motoros Borok Útja Rallye
Szervezőbizottságának elnöke

Korábbi hírekWeekend
2024-03-13
Weekend
Kedves Ügyfeleink! Mársius 15-ei hétvégén zárva tartunk
Év vége
2023-12-19
Év vége
Dec. 22-től Jan 4-ig zárva
Ünnepi nyitvatartás !
2015-12-22
Ünnepi nyitvatartás !
Kellemes Ünnepeket és Boldog új évet kíván a Tutto Moto Kft csapata minden kedves ügyfelünknek. 2015 ben szerdán 22-én 15:00 ig vagyunk nyitva utoljára. 2016 ban január 4-én 9.00 tól nyitunk ki. A két ünnep között zárva tartunk.
Új szombati nyitva tartás
2023-03-01
Új szombati nyitva tartás
Március 1-től üzletünk szombatonként 10:00-13:00-ig tart nyitva.
Nyitvatartás
2021-01-15
Nyitvatartás
Szombati nyitvatartás
Újdonság! 2023-as Vespa GTS modellek!
2022-10-05
Újdonság! 2023-as Vespa GTS modellek!
Végre! Itt vannak az új 2023-as Vespa GTS Super Tech és Supersport modellek.
Nyitvatartás
2020-12-11
Nyitvatartás
2020.12.12. Nyitvatartás
Ünnepi Nyitvatartás
2020-12-09
Ünnepi Nyitvatartás
Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk minden Kedves Ügyfelünknek!
2018. december - Ünnepi nyitva tartás
2018-12-21
2018. december - Ünnepi nyitva tartás
Békés Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Vásárlónknak/Ügyfelünknek!
Vespa börze 2018. április 14.
2018-04-10
Vespa börze 2018. április 14.
Ezen a héten szombaton (április 14.) kerül megrendezésre a Vespások és Vespa rajongók körében népszerű Vespa börze, amire minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Részletek....
Ünnepi nyitva tartás 2017
2017-12-18
Ünnepi nyitva tartás 2017
Kellemes Ünnepeket és Erőben, Egészségben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!
KARÁCSONYI AKCIÓ!
2017-11-23
KARÁCSONYI AKCIÓ!
Közeleg a karácsony, szuper ajándékokkal és akciókkal várunk mindenkit!
VESPA - Ízelítő 2018. újdonságaiból
2017-11-21
VESPA - Ízelítő 2018. újdonságaiból
Hamarosan bemutatásra kerülnek a jövő év újdonságai.
Vesparádé 2017 - Országos Vespa Találkozó
2017-07-21
Vesparádé 2017 - Országos Vespa Találkozó
Idén július 20. és 23. között kerül megrendezésre a Vesparádé Országos Vespa Találkozó Szekszárdon.
Húsvéti nyitva tartás
2017-04-13
Húsvéti nyitva tartás
Szeretnénk mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket és jó pihenést kívánni! :) Pénteken, szombaton és hétfőn zárva leszünk, keddtől változatlan időben várunk mindenkit szeretettel!
V. Vespa Börze - Április 22.
2017-04-04
V. Vespa Börze - Április 22.
Nagyon sok szeretettel várunk minden jelenlegi vagy leendő Vespa tulajdonost, rajongót az immáron 5. alkalommal megrendezésre kerülő Vespa börzénkre.
2017. január
2017-01-06
2017. január
Szalonunk 2017. január hónapban szombatonként LELTÁR miatt zárva tart. Hétköznap normál nyitva tartási időben, 9:00-től 17:30-ig várjuk kedves ügyfeleinket!
Ünnepi nyitva tartás!
2016-12-21
Ünnepi nyitva tartás!
2016-os év végi nyitva tartásunk.
Michelin City Grip Winter
2016-10-10
Michelin City Grip Winter
Az új Michelin City Grip Winter-rel nagyobb nyugalomban érezheted magad a száraz- és nedves/havas hidegben egyaránt. Jobb tapadást nyújt hóban, nedves- és száraz úton, valamint hatásosabb fékezést biztosít. A nagysebességű stabilitása és manőverezhetősége a legnehezebb körülmények között is biztonságot nyújt.
A jövő megérkezett.
2016-04-22
A jövő megérkezett.
Idén tavasszal végre megjelent a Piaggio Wi-Bike.
Vespa börze 2016.04.23.
2016-04-15
Vespa börze 2016.04.23.
A Tutto Moto és a Vespa Klub megrendezi a IV. Vespa börzét. Időpont: 2016.04.23 ( szombat) 9:00-tól Helyszín: Tutto Moto Kft. parkolója ( Könyves Kálmán krt. 16, a Shell-kút mögött. Mind a kiállítók, mind a látogatók számára a rendezvény ingyenes.
Ünnepi nyitvatartás !
2015-08-10
Ünnepi nyitvatartás !
Augusztus 20-24-ig üzletünk zárva tart.
Új GTS-ek a Tuttonál
2015-07-24
Új GTS-ek a Tuttonál
Gyere és nézd meg őket személyesen!
motor szerelő kollegát keresünk!
2015-02-16
motor szerelő kollegát keresünk!
robogó-motor szerelő kollegát keresünk fiatalos csapatunkba.
Elloptak egy Apriliát
2015-02-11
Elloptak egy Apriliát
Aprilia SR 50 típusú robogót loptak el Budapest IX. kerületéből. Alvázszáma: ZD4LY0000TS002974 Kérjük aki bármilyen infót tud, az jelezze az info@tuttomoto.hu címen.
Egyedi fényezésű Liberty 50 2t
2015-01-22
Egyedi fényezésű Liberty 50 2t
Ügyfelünk kérésére készült el ez a különleges fényezésű, új Liberty 50 2t.
Nosztalgia újságcikk a Vespa 946-ról
2015-01-19
Nosztalgia újságcikk a Vespa 946-ról
Fussuk át még egyszer a Motorrevü 2013-as interjúját Levivel.
Zárva leszünk!
2015-01-16
Zárva leszünk!
2015.01.17-én szombaton, technikai okok miatt zárva leszünk. Megértéseteket köszönjük!
Karácsonyi akció!
2014-12-13
Karácsonyi akció!
Most karácsonyig új motor vásárlása esetén 100.000 Ft-os kiegészítő csomagot adunk ajándékba.
Ünnepi nyitvatartás !
2014-12-11
Ünnepi nyitvatartás !
Sziasztok! Az ünnepi nyitvatartásunkról pár infót itt olvashattok.
Megérkezett a legújabb MP3 300 LT
2014-11-14
Megérkezett a legújabb MP3 300 LT
Példátlan minőség a három kerekűek között, összesen 150.000 db-ot értékesítettek belőle. Itt van nálunk az egyik, amelyik már gazdára is talált.
Már rendelhetők az új Vespa bukósisakok
2014-10-15
Már rendelhetők az új Vespa bukósisakok
Elérhetőek a legújabb Vespa bukósisakok több színben.
Elloptak egy Piaggio X8-at
2014-10-13
Elloptak egy Piaggio X8-at
Motorosok figyelem! Aki bármi infót tud az eltűnt robogóval kapcsolatban, kérem jelezzen akár nekünk az info@tuttomoto.hu e-mail címre, vagy a tulajnak a 06703182650-es telefonszámon.
Legöregebb Vespa
2014-10-03
Legöregebb Vespa
Szervizünkben a valaha volt legöregebb tag tette tiszteletét, sikerült is beindítani. Nézzétek csak micsoda kuriózum!
Megérkezett a Piaggio Ape
2014-09-09
Megérkezett a Piaggio Ape
Megérkezett az első Piaggio Ape Classic Magyarországra, egyedi kialakítással, széles felhasználhatósággal.
Zárva lesz a Tutto Moto szalon
2014-09-03
Zárva lesz a Tutto Moto szalon
2014.09.06-án szombaton technikai okok miatt zárva leszünk.
Elloptak egy Vespát
2014-08-18
Elloptak egy Vespát
Alvázszám: ZAPM4430200009719
Megérkezett az új Vespa Supersport 300 ABS/ASR
2014-08-05
Megérkezett az új Vespa Supersport 300 ABS/ASR
Végre megérkezett a várva várt Supersport ABS/ASR, ez lesz a nyár egyik legkelendőbb típusa.
Elloptak egy Vespa S 50 típusú robogót
2014-07-31
Elloptak egy Vespa S 50 típusú robogót
Kérlek Titeket, hogy akinek bármilyen információja van a képen látható robogóról, jelezzen S.O.S.!
Ellopták Talmácsi Gábor robogóját
2014-07-14
Ellopták Talmácsi Gábor robogóját
Segítsünk! Ha valaki tud bármilyen infót, kérjük jelezzen!
Megérkezett a 2014-es új Sprint, ABS/ASR-es GTS 300 és az új NRG
2014-07-04
Megérkezett a 2014-es új Sprint, ABS/ASR-es GTS 300 és az új NRG
Nézzétek meg őket személyesen!
Átadtuk az első MP3 Sport 500-at!
2014-06-26
Átadtuk az első MP3 Sport 500-at!
A Tutto Moto csapata átadta az első új Piaggio MP3 Sport 500-at.
Do you Vespa?
2014-06-05
Do you Vespa?
Megújult a Vespa arculata.
Elindultak a 2014-es Vespa World Day-re Montovába
2014-06-04
Elindultak a 2014-es Vespa World Day-re Montovába
A Tutto Moto szorít a Vespákért, hogy ne történjen semmi gond út közben. :-)
Eszmei értékű robogót loptak el
2014-05-27
Eszmei értékű robogót loptak el
Elloptak egy Gilera Stalker robogót.
Megérkezett a Piaggio MP3 új fejlesztése
2014-05-27
Megérkezett a Piaggio MP3 új fejlesztése
Az utánozhatatlan Piaggio MP3 új fejlesztéseket kapott a design, technológia és teljesítmény terén.
Megérkezett az új gyerekülés
2014-05-23
Megérkezett az új gyerekülés
Biztonságos, kengyeles gyerekülés, a közös motorozásért.
Felhívás az első Magyar Vespa Rally-ra!
2014-05-15
Felhívás az első Magyar Vespa Rally-ra!
A Magyar Vespa Rally (MVR) egy Vespás tájékozódási verseny, ami játékos formában, a rendező régió turisztikai, gasztronómiai, épített környezeti és kézműves hagyományait engedi felfedezni a résztvevőknek. A versenyhétvége során két különböző szakaszt kell teljesítenie a versenyzőknek itiner alapján a Vértes régiójában. Időpont: 2014. május 24-25. Házigazda Csákvár
Vespa Sprint – 2014.
2014-05-14
Vespa Sprint – 2014.
Egy színes sugár suhan át a városon, élénk, gyors, fürge és elegáns.
Második Vespa börze a Tutto Moto-nál!
2014-04-09
Második Vespa börze a Tutto Moto-nál!
A tavalyi év sikerén felbuzdulva, idén újra megtartjuk a Vespa börzét még szélesebb kínálatokkal és nagyobb akciókkal! Várunk mindenkit szeretettel 2014.04.26-án szombaton 10:00-14:00 óra között a IX. kerület Könyves Kálmán krt. 16. szám alatt.
Piaggio Ape újra rendelhető
2014-03-30
Piaggio Ape újra rendelhető
A Tutto Moto kft. 2014-től hivatalos kereskedője lett a Piaggio gyár 3 kerekű járműveinek.
Megérkezett a 2014-s Vespa Primavera 50 /125 -s
2014-03-12
Megérkezett a 2014-s Vespa Primavera 50 /125 -s
Már megtekinthető az új Vespa Primavera 50 2t és 125 ie 3v szinte minden színben.
Ünnepi nyitva tartás
2013-12-23
Ünnepi nyitva tartás
Tisztelt Vásárlóink! Ezúton kívánunk Kellemes Ünnepeket Önöknek és Boldog új évet! Ünnepi nyitva tartásunk a következő:
Karácsonyi Vespa kiegészítők
2013-11-21
Karácsonyi Vespa kiegészítők
Új Vespa kiegészítők érkeztek.
Esőruha AKCIÓ!!!
2013-11-20
Esőruha AKCIÓ!!!
Esőruha AKCIÓ!!!
Téli tárolási akció
2013-11-12
Téli tárolási akció
Téli tárolási akció
Az új Vespa Primavera
2013-11-07
Az új Vespa Primavera
Elsőként nálunk láthattok képeket az új Vespáról.
Így készült a Vespa Primavera
2013-11-07
Így készült a Vespa Primavera
Így készült a Vespa Primavera
Legendát élesztget a Vespa
2013-11-05
Legendát élesztget a Vespa
A Vespa az eredeti Primavera örökségét igyekezett modernebb formába bújtatni, céljuk pedig egy városi forgalomban is jól használható, könnyen kezelhető, agilis, kényelmes robogó elkészítése volt.
Michelin téli gumik Vespára
2013-10-04
Michelin téli gumik Vespára
Megérkeztek a Michelin legújabb termékei
Eladó használt Vespa LXV nagy plexi
2013-07-22
Eladó használt Vespa LXV nagy plexi
Eladó használt Vespa LXV nagy plexi
Eladó Piaggio Liberty nagy plexi
2013-07-22
Eladó Piaggio Liberty nagy plexi
Eladó Piaggio Liberty nagy plexi
Eladó használt Piaggio Beverly plexi
2013-07-22
Eladó használt Piaggio Beverly plexi
Eladó használt Piaggio Beverly plexi
Hamarosan érkeznek a legújabb Vespa ruhák
2013-07-15
Hamarosan érkeznek a legújabb Vespa ruhák
Hamarosan érkeznek a legújabb Vespa ruhák
HIHETETLEN AKCIÓ!!!
2013-05-07
HIHETETLEN AKCIÓ!!!
Új robogót akciósan...
Tutto Moto már a Facebook-on is
2013-05-07
Tutto Moto már a Facebook-on is
Keress minket a Facebook-on is!
Eladó egy szinte új Bering kabát
2013-04-26
Eladó egy szinte új Bering kabát
Eladó egy szinte új Bering kabát
Alig használt kesztyű eladó
2013-04-26
Alig használt kesztyű eladó
Alig használt kesztyű eladó
Alig használt Hit-Air kabát
2013-04-11
Alig használt Hit-Air kabát
Eladó egy alig használt Hit-Air kabát
Vespa Börze
2013-03-18
Vespa Börze
Április 20-án Vespa börze.
Már rendelhető az új Vespa 946!
2013-03-18
Már rendelhető az új Vespa 946!
A világon gyártott 2000 db közül 6 db biztosan Magyarországra érkezik.
A Nestlé elhozza neked Olaszországot
2013-03-12
A Nestlé elhozza neked Olaszországot
A Nestlé március elején olasz hangulatot varázsolt a kávé szerelmeseinek.
Vespa bukók a Glamour-ban!
2013-02-26
Vespa bukók a Glamour-ban!
A Glamour magazin top trendek című rovatában bemutatkoznak a legújabb Vespa bukósisakok.
Vespa pulcsik hihetetlen kedvezménnyel!
2013-02-07
Vespa pulcsik hihetetlen kedvezménnyel!
Utolsó darabok óriási kedvezménnyel
Új Vespa táskák érkeztek!
2013-02-07
Új Vespa táskák érkeztek!
Megérkezett a 2013-as Vespa kollekció
Ellopták Gilera Runner vxr 200
2012-06-19
Ellopták Gilera Runner vxr 200
ne vedd meg Gilera Runner vxr
Vespa Klub Magyarország tavaszi fotópályázat
2012-05-31
Vespa Klub Magyarország tavaszi fotópályázat
Vespa Klub Magyarország tavaszi fotópályázat a Tutto Moto Kft támogatja
IX. országos találkozó Vespa találkozó
2012-05-31
IX. országos találkozó Vespa találkozó
Mindenki örömére megszületett a IX. országos találkozó programtervezete. Szem előtt tartva a korábbi tapasztalatokat és figyelembe véve a közönség kívánalmait az eddigi hagyományon változtatva, háromnaposra bővítettük a rendezvényt plusz annyit motorozunk közben, amennyit elbír a fenekünk! :)
Elloptak egy Piaggio Vespa lx 50 robogót
2012-04-08
Elloptak egy Piaggio Vespa lx 50 robogót
NE VEDD MEG Piaggio Vespa lx 50 piros robogót Alvázszám: ZAPC3810100108989, mert lopott
Megújult a Tuttomoto.hu oldal
2012-03-19
Megújult a Tuttomoto.hu oldal
2 év után megújult a régi honlap